blogi luonnosta ja luonnonläheisestä elämästä

Kuukausikollaasi 6/2018

3.7.2018

Tyypillisesti kesäkuun kääntyessä kohti loppuaan koen syvää haikeutta - vuoden valoisin aika jää taakse, linnut hiljenevät ja alkavat lähteä muutolle, ja siitä kaikesta pitäisi taas osata vain luopua. Kuitenkaan tänä kesänä en ole juurikaan potenut sitä samaa haikeutta, sillä luonnon värit, äänet ja tuoksut ovat jo viikkokausia olleet ennemminkin kuin loppukesältä ja se on hämännyt minua. Keskikesän taitteen haikeuden vaihe pikakelattiin ohi kuin varkain, enkä jotenkaan tajunnut pysähtyä siihen. Yhtäkkiä havahduin huomaamaan, että ollaankin jo heinäkuussa.

Sellainen tämä kesä on ollut, erikoinen ja täynnä yllätyksiä. Kollaasin tekeminen menneeltä kesäkuulta oli vaikeaa, koska kaikkea on tapahtunut niin paljon, mutta yritin poimia mahdollisimman monipuolisesti kuvia matkan varrelta.


Neitsytperunafestivaalit | Päiväretki Vajosuolle | Vegånian ohjelmanjulkistusjuhlat Pinellassa | Kierros Kakolassa | Juhannus | Vesilintujen tarkkailua Porlan altailla | Laatikkoviljelyä | Yöretki Rauvolaan | Parvekepuutarhurointia

#kuukausikollaasi #kollaasihaaste

14 kommenttia

 1. Nämä sinun kuvakollaasisi ovat aina niin hienoja.
  Tämä kesä on ollut varsin erikoinen ja moni asia tulee jäämään muistiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Niinpä, tämä on ollut poikkeuksellisen jännä kesä. Niin oli toki edellinenkin. Tässä ihan miettii jo, milloin tulee taas seuraava ns. normaali kesä vai onko erikoinen uusi normaali. :D

   Poista
 2. Anonyymi4/7/18 11:27

  Tosi kivoja kuvia! Söpö tuo nokikana poikasineen. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nokikanat ja niden poikaset ovat niin hassuja ja söpöjä! :D

   Poista
 3. Upea kollaasi, ihanaa kaunista kesätunnelmaa♥ Kuukauteen mahtuu kyllä vaikka mitä kaikkea kivaa:)

  VastaaPoista
 4. Melkoisen mielenkiintoiset aiheet sulla. Neitsytperunafestivaalit ja Kakolan kierros tuskin löytyy kovin monen kesälistalta :).

  Mua harmittaa, kun on jäänyt toisaalta paljon kuvia kameraan ihan turhan pantiksi ja toisaalta on tapahtumia, joista ei ole kuvan kuvaa, vaikka näin jälkikäteen toivoisin, että olis.

  Ihme kesä tosiaan. Tuntuu, että on kestänyt jo kahden kesän verran, vaikka vasta ollaan heinäkuun alussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, joo, mä yritän päästä aina tekemään kaikkea jännää niin paljon, kuin vain voin! :) Kakolassa piti käydä nyt, kun se on viimeistä kesää nähtävissä. Yleisökierrokset päättyvät pian ja sitten vanha vankila lakkaakin jo näyttämästä vankilalta, kun se rempataan hotelli- yms. palveluita varten.

   Mulla on muuten ihan sama ongelma! Otan tosi paljon kuvia, joilla en jälkikäteen tee yhtään mitään (tuskin edes koskaan katselen huvikseni), ja sitten taas moni juttu jää kokonaan kuvaamatta. Välillä unohdan kameran kotiin... :D

   Poista
 5. Anonyymi5/7/18 13:03

  Kaunis kollaasi, hienoja kuvia!

  VastaaPoista
 6. Hieno kollaasi ja hieno kuukausi!

  VastaaPoista