blogi luonnosta ja luonnonläheisestä elämästä

Tutustu


Rakastan kirjoittamista. Blogini on paikka, jossa julkaisen kirjoituksiani etenkin luonnosta ja luontoon liittyvistä puuhistani. Haluan tekstieni kautta kutsua teidät mukaan seikkailuille ja jakaa kokemuksiani. Bloggaan myös dokumentoidakseni hetkiä elämästäni, ja välillä blogini toimiikin matkapäiväkirjana, havaintovihkona tai puutarhamuistiona.


Keskeisiä ajanvietteitäni ovat luonnossa liikkuminen ja kasvien hyysääminen kotona. Meillä on parvekepuutarha pienellä lasitetulla etelänpuolen parvekkeella, kasvimaa viljelylaatikoissa keskellä lähiötä ja kerrostalokaksio täynnä huonekasveja. Retkilläni havainnoin erityisesti lintuja.

 

Ympäristöystävällinen elämäntapa on noussut blogini sisältöä läpileikkaavaksi teemaksi. Kirjoitan silloin tällöin vegaaniruuasta.

 

Elämäntyyliini kuuluvat erilaiset seikkailut ja reissut. Maakuntamatkailu, omatoimireissaaminen ja roadtripit ovat parhautta. Vaikka välillä suuntaankin suhteellisen kauas, enimmäkseen liikuskelen kuitenkin Varsinais-Suomen lähikohteissa. Olen vahvasti maatapitkinmatkustaja.

 

Kun kirjoitan lähipiirini ihmisistä, kutsun heitä satunnaisilla lempinimillä. Minulla on yhteinen koti ja elämä toisen biologin kanssa, jota kutsun nimellä Krotti. Sisaruksiani nimitän Pölleksi ja Vieteripelleksi, ja heidän puolisonsa ovat Mölysammakko ja Vuohi. Naakkuli, Lilla M ja Lissukka ovat opiskelukavereita.

 

Perustin tämän blogin huumorilla vuonna 2014, mutta löydettyään suuntansa se jäi elämään. Bloggasin pitkään nimimerkillä Varpuslintu. Vaikka olen uudistanut blogiani, olen myös säilyttänyt valtaosan vanhoista postauksista.

 

Toivottavasti viihdyt kirjoitusteni parissa. Antoisia lukuhetkiä!