blogi luonnosta ja luonnonläheisestä elämästä

Kuukausikollaasi 6/2017

1.7.2017

Kylläpä kuukausi kului nopeasti! Olin aikeissa viettää ainakin puolet kesäkuun öistä ulkona, mutta se suunnitelma ei täsmälleen ottaen toteutunut. Sen sijaan nautin täysillä vehreistä ja valoisista päivistä ja otin kaiken irti sadesäällä ulkona juoksemisesta.* Kuukausikollaasiini napsin jälleen muutamia olennaisia hetkiä matkan varrelta.


Kesäkuussa mm. osallistuin Neitsytperunafestivaaleille, retkeilin Piikkiönlahdella, puuhailin kaupunkiviljelyn parissa, askaroin parvekepuutarhassa, seikkailin saaristossa, keräsin villivihanneksia ja kuuntelin yölaulajia Savijärvellä, seikkailin öisessä Kuusistossa, vierailin Yltöisten arboretumissa ja tietysti myös juhlin juhannusta! ♥

*) Tällaisen allergikon ei pitäisi hengästyä ulkosalla poutapäivinä siitepölyaikaan. Tein sen virheen pari kertaa toukokuussa ja siitä seurasi passitus kortisonipillerikuurille. Sadepäivät kuitenkin antavat luvan riehua!

#kuukausikollaasi #kollaasihaaste

15 kommenttia

 1. Kiireinen kesäkuu;-) Koko kevät on ollut allergioiden ja astman kanssa todella vaikea.;-(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, siitepölyä oli etenkin siinä toukokuun puolivälissä ja samaten kesäkuun alkupuoliskolla (ne viikot, jolloin oli poutasäätä) melkoisen paljon ilmassa. :c

   Poista
 2. Ihania kuvia ja tosi kivan kuuloinen kesäkuu! Harmi vaan, että allergia hidasti menoa :(

  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Niinpä, sen hoitamiseen pitäisi vaan opetella panostamaan, niin ei tulisi aina vaikeuksia. :(

   Poista
 3. Kauniita luontokuvia ja muitakin! Neistysperunafestivaaleille en ole koskaan tainnut osallistua, vaikka aina olen miettinyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tack! :) Itsekin ehdin jo useampana kesänä pohdiskella perunafestareille osallistumista ennen kuin lopulta menin sekaan. Jotenkin mielikuvissani tapahtuma vaikutti aina kauhean ökyhenkiseltä, kalliilta ja överifiiniltä, mutta ei se sitten ollutkaan. :D Ruoka oli kohtuuhintaista, meininki rento ja hauska. Kyllä kannatti - ja suosittelen! :)

   Poista
 4. huh miten paljon olet ehtinyt yhdessä kuukaudessa! Kuulostaa kivalta kaikki, varsinkin tuo perunajuttu ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, juu, onhan tässä seikkailtu! Ja kyllä, perunafestarit olivat mahtavat! :)

   Poista
 5. Ihana idea tämä kuukausikollaasi! Taidan kopsata omaankin blogiini. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, kyllä kannattaa! Kuukausikollaasihaaste löytyy Pieni lintu -blogista aina kuun loppupuolella, esim. tässä kesäkuulta:
   http://pienilintu.blogspot.fi/2017/06/kollaasihaaste-kesakuu.html

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Kiitos! Tämä mekko oli todellinen löytö - olen hurjan iloinen, että se on nyt minun. :)

   Poista
 7. Kivalta kuulostaa ja näyttää kesäkuusi tuota allergiaa lukuunottamatta. Meidän allergiselle pojalle tämä kevät näytti olevan aiempia keväitä hieman helpompi.
  Ihanaa heinäkuuta!

  VastaaPoista
 8. Kivalta kuulostaa ja näyttää kesäkuusi tuota allergiaa lukuunottamatta. Meidän allergiselle pojalle tämä kevät näytti olevan aiempia keväitä hieman helpompi.
  Ihanaa heinäkuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tässä keväässä/alkukesässä on ollut allergia-asioiden kannalta se hyvä puoli, että ainakin toukokuun alku ja suuri osa kesäkuusta oli sen verran lumista/vesisateista/kylmää, että siitepölyä oli aika vähän ilmassa. Minä tyhmänä tietysti riehuin ulkona juuri silloin, kun oli lämmintä ja poutaista... mutta opinpahan toivottavasti, että jatkossa kannattaa riehua vain sädesäällä - tai jos aikoo poudalla, niin ainakin pitää muistaa kunnon lääkitys. :D

   Poista