blogi luonnosta ja luonnonläheisestä elämästä

Juhannuskukkia

25.6.2017

Rakastan kesäpäivänseisauksen aikaa - sitä hetkeä kun yöt ovat valoisia, lintujen laulu raikuu ympäri vuorokauden ja alkukesän kukkaloisto on parhaimmillaan. Minua ei edes kummemmin haittaa, vaikka ilmat ovat tyypillisesti vähän viileät ja sateiset, sillä viihdyn ulkona miltei säässä kuin säässä. Tällä kertaa juhlin vuoden lyhyintä yötä lapsuudenkotini maisemissa ja nyt haluan jakaa muutamia kuvia mamin puutarhan kukista ja ihanasta juhannuskimpusta, jonka hän oli kerännyt keittiötä koristamaan.


 


#kukkailottelua @mansikkatilanmailla

12 kommenttia

 1. Oikeassa olet, kesä on ihanaa aikaa säähän katsomatta. Juuri nyt on niin upean vehreää ja lintujen laulua kuulee monenlaista. Jos jää surkuttelemaan koleutta tai pilvisyyttä, kesä menee ohi huomaamatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan. Lämmintä ja sateenpitävää vaan päälle ja kesästä nauttimaan. :D

   Poista
 2. Kun on töissä sisällä, niin paljon kaipaa ulos kovasti. Mä oon vähän kylmänarka. Tahtoo lämpöä. Villasukissa ja neuleissa ollaan sisälläkin, ulos ei riitä oikein mikään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, se on tietysti vähän huono, jos paleltaa. Yleensä en pakkaa talvivaatteita varastoon ennen heinäkuuta, jotta tarvittaessa voin kaivaa toppatakin päälle, jos ilma on oikein kolea.

   Poista
 3. Mullakin on poikkeuksillisen iloinen mieli ollut koko tän kesäkuun. Olen aika monena vuonna alkanut surra kesän loppumista jo juhannuksena, mutta hiljalleen olen tajunnut, että tästä se oikeastaan alkaa. Tosin luonto on kyllä parhaillaan juuri nyt! Kuvailemasi linnunlaulut ja kukkien runsaus...<3 Onkin kiva käydä pohjoisessa vanhempieni mökillä heinäkuussa, se on vähän kuin aikamatkailisi! Yöt ovat vielä todella valoisia heinäkuun lopullakin ja linnut laulaa, kukat kukkii.:)

  Upeat kukkaset äidilläsi!<3 Ihanaa viikkoa!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Totta, pohjoisessa käyminen heinäkuussa tuo ihan eteläisemmän Suomen kesäkuufiilikset takaisin. :)

   Poista
 4. Oi mitä värejä <3 Ihana kimppu..samoja löytyisi tältäkin pihalta. Ehkä jokupäivä ne päätyy vaasiin :)
  Mukavaa alkanutta viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, olin myös aivan ihastunut tähän kokonaisuuteen - tyylikästä väriharmoniaa ja mukavan rento kokonaisuus. Kiitos, samaa! :)

   Poista
 5. Ihana postaus, tosi kauniit kuvat!

  VastaaPoista
 6. Ihastuttavia kukkasia! :)

  VastaaPoista