blogi luonnosta ja luonnonläheisestä elämästä

Kukkailottelun juhlaviikko: Vuosi Kukkailottelua

18.4.2017


Mansikkatilan mailla -blogin Taina aloitti vuosi sitten Kukkailottelua-blogihaasteen, josta on onkin paisunut aikamoinen ilmiö. Milteipä joka viikko lukuisat puutarha-, kasvi-, sisustus- ja lifestyleblogit sekä Instagram-tilit täyttyvät ilahduttavilla kasvikuvilla, ja linkityksen kautta on helppo löytää uutta luettavaa ja ihasteltavaa. Synttäreiden kunniaksi Kukkailottelu jatkuu nyt koko viikon ajan. Joka päivälle on oma teemansa, johon liittyviä kuvia bloggaajien toivotaan linkittävän.


En vielä tiedä, miten monena päivänä aion osallistua tähän juhlaviikkoon, mutta tästä tullee joka tapauksessa blogini historian toistaiseksi aktiivisin postausjakso, sillä olen tehnyt jo muutaman muunkin postauksen valmiiksi odottamaan, joten saatan julkaista jopa useamman jutun samana päivänä, jos onnistun tekemään viikon aikana vielä muitakin Kukkailottelu-postauksia.


Juhlaviikon avausteemana on Vuosi Kukkailottelua, joten tänään toivotaan linkitettäväksi koosteita, poimintoja, parhaita kuvia ja kukkaideoita vuoden varrelta. Itse olen ehtinyt osallistua blogihaasteeseen vasta loppukesältä alkaen, kaikkiaan noin parisenkymmentä kertaa. Päätin poimia tähän postaukseen hiukan kuvia vuoden varrella Kukkailotteluun linkittämistäni postauksista ja täydentää kollaaseja muilla teemaan sopivilla otoksilla.


Koostin ensimmäisen kollaasin huonekasvikuvista, sillä tässä talvikauden aikana olen pääasiassa linkittänyt niitä Kukkailotteluun. Toiseen keräsin viime kesän pirteimpiä parvekepuutarhakuvia. Kolmanteen poimin kevättalven heleimmät ja valoisimmat tulppaaniotokset. Neljänteen yhdistelin kukkakuvia joulunajalta, ja viides on omistettu jälleen kevättalven tunnelmalle, hauskoille tulppaaninkasvatuskokeiluille ja sesonkikukille. Mitäs pidätte näistä?


Osallistu linkitykseen ja arvontaan: #kukkailottelua @mansikkatilanmailla

13 kommenttia

 1. Kollaasisi ovat aivan ihania kaikki - ei voi millään valita suosikkia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun muistit Floral Blissiä myös <3 olen niin kade noista viherkasveista ettet uskokaan. En voi pitää yhtäkään koska meidän kissa syö ne kaikki, siis aivan kaikki!

   Poista
 2. Vautsi mitä kuvia! <3 Nuo moniväriset tulppaanit ovat upeita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän! :> Tykkäsin niistä myös ihan hurjan paljon. <3

   Poista
 3. Voi vitsi miten hienot kollaasit! ♥

  VastaaPoista
 4. Oi että, miten hienot kollaasit! Tykkään, muodostavat upean kokonaisuuden.<3

  VastaaPoista
 5. Hauskat kollaasit ja täynnä kukkaenergiaa <3

  VastaaPoista
 6. Kauniita kollaseeja kaikki, joista mun lempparit on vihreät ja tulppaanit. Ja niitten lisäksi kaikki loput :). Kelasin niin monta kertaa eestaas, etten lopulta osannutkaan päättää..

  VastaaPoista