blogi luonnosta ja luonnonläheisestä elämästä

Puutarhamessulippuarvonta

7.3.2017

Hei, sain arvottavaksi kasan lippuja Piha & Puutarha sekä Mökki & Meri -messuille! Messut ovat siis 31.3.-2.4. Turun Messukeskuksessa, ja samalla lipulla pääsee tutustumaan molempiin kokonaisuuksiin. Liput käyvät minä tahansa messupäivistä, joten voittajat voivat vapaasti päättää, minä päivänä käyvät messuilla.

Arvonnan säännöt:


Saat yhden arvan kommentoimalla tähän postaukseen, miksi olet kiinnostunut kyseisitä messuista. Laita kommenttiin myös sähköpostiosoitteesi. (Jos osoite puuttuu, en voi valitettavasti ottaa kommenttia huomioon arvonnassa.)

Saat toisen arvan, jos olet liittynyt tai liityt nyt blogini lukijaksi. Ei väliä, mitä kautta seuraat, kaikki ovat saman arvoisia, niin Blogger-lukijat kuin Bloglovinin tai muun blogiportaalin kautta seuraajat. (Ilmoita kommentissa, mitä kautta seuraat.)

Arvontaan voi osallistua vain tämän viikon ajan. Vielä sunnuntaina 12.3. ennen puoltayötä jätetyt kommentit ovat siis mukana, sitten arvonta sulkeutuu.

Arvon liput maanantaina 13.3. ja otan yhteyttä voittajiin saman tien sähköpostilla. Muistakaa lukea sähköpostinne, jotta ehditte ilmoittaa postiosoitteenne minulle niin, että saan lähetettyä lippunne hyvissä ajoin. (Jos en tavoita jotakuta voittajaa ajoissa, jaan lipun eteenpäin.)


Arpaonnea! 

Yhteistyössä: Piha & Puutarha / Turun Messukeskus

15 kommenttia

  1. Kahdella arvalla mukana. En ole koskaan käynyt Turun messuilla, joten se olisi mukavaa vaihtelua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä! (Vaikka meiliosoitteesi puuttuu nyt tästä kommentista, ei se mitään, olet mukana, kun osoite on kuitenkin jo tiedossani.)

      Poista
  2. Kahdella arvalla mukaan, bloggerin kautta seuraan :) En ole päässyt vielä aiempina vuosina puutarhamessuille osallistumaan, mutta kovasti kiinnostaisi lähteä messuille ja samalla piipahtamaan Turussa. riiti81(At)gmail.com

    VastaaPoista
  3. Hahaa, saisipa kerrankin hyvän syyn tulla Turkuun. :D Ja näemmä kahdella arvalla mukana minäkin. :o Oma pihakin suunnitelmissa vielä tälle vuodelle, niin olisi lähes ajankohtainen. metsahiippari@gmail.com

    VastaaPoista
  4. Anonyymi9/3/17 08:09

    Hennajenniina
    Osallistun arvalla, molemmat tapahtumat kiinnostavat. Puutarhaan uutta kasvillisuutta ja tulevaisuudessa mökki Turun saaristosta on myös ajankohtainen.

    henna.holappa1@luukku.com

    VastaaPoista
  5. Olisi ihanaa päästä entiseen kotikaupunkiin puutarhamessuille! Kahdella mukana, bloggerin kautta seuraan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienoa, lisää vielä sähköpostiosoitteesi, niin saan sinut helposti kiinni, jos arpaonni suosii! :)

      Poista
  6. En ole messuilla käynytkään, joten voisin koittaa kahdella arvalla onneani :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä! Sanotko vielä, mitä kautta seuraat, ja laitatko myös sähköpostiosoitteesi, niin saan sinut helposti kiinni, jos arpaonni suosii?

      Poista
  7. Oi, oispa kiva käydä noilla messuilla!
    Kahdella arvalla mukana, olen bloggerin kautta lukijana :)
    onnensaikeita [a] gmail.com

    VastaaPoista
  8. Äiti olisi varmaan kiinnostunut ja voisin lahjoittaa lipun sille :D (Iitulla pitäis olla mun sähköposti)
    T. Ainokka

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, hyvä! (Juu, niin on. Tämä hyväksytään.)

      Poista
  9. Kaikki mahdollinen puutarhaan liittyvä kiinnostaa! Olisi kerrankin kiva päästä ilmaiseksi. (s-posti osoitteeni onkin jo tiedossasi)
    Bamse

    VastaaPoista
  10. Piha, puuutarha ja kesä - niissä on niin paljon kaikkea kivaa...

    Osallistun arvontaan.
    Ulpu

    rituha@hotmail.com

    VastaaPoista