blogi luonnosta ja luonnonläheisestä elämästä

Kuka sinä olet? Linkitä blogisi!

29.9.2016

Epäilyttävän oloinen kysymys, tiedän, mutta mietin usein blogini kävijätilastoja katsellesani, kuka kirjoituksiani oikein lukee ja mistä ne kaikki tuhannet sivunkatselut oikein tulevat.

Blogger-seuraajia minulla on vain kourallinen, mutta tiedän useampia, jotka ovat tilanneet syötteitä tai uutiskirjeen sähköpostiinsa. Mitään varsinaista listaa tällaisista lukijoista minulla ei kuitenkaan ole, joten voin vain arvailla. Saan myös aika usein anonyymejä kommentteja, ja jään miettimään, ovatko kommentoijat satunnaisia kävijöitä vai aina samoja ihmisiä.

Niinpä haluaisin kysyä sinulta, joka juuri nyt luet blogiani, kuka sinä olet. Mistä löysit tänne? Seuraatko blogiani säännöllisesti vai eksyitkö paikalle jostain? Miksi pysähdyit lukemaan? 

Kommentoi ihmeessä! Olisi aivan tavattoman hauskaa saada kuulla suoraan teiltä, lukijat, keitä te oikeastaan olette ja mistä te tulette. Kerro toki samalla, mitä sinulle tänään kuuluu, ja linkitä myös oma blogisi, jos sellaista pidät, niin voin pistäytyä lueskelemaan.

"Apua! Kuka minua oikein seuraa?!"

Kuva on Krotin ottama, se on Borgbergiltä Houtskäristä. Mielestäni siinä on jotain todella outoa. Jos piirtäisin ihmisen tuollaiseen asentoon, kaikki varmaan sanoisivat sen näyttävän epämuodostuneelta. Sitä paitsi huppu, lippis ja aurinkolasithan kannattaa laittaa päähän aina silloin, kun ei halua näyttää ainakaan epäilyttävältä tai raggariteiniltä tai molemmilta.

25 kommenttia

 1. Minä olen Krotti. Minä asun täällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mistä vetoa, että olet myös ainoa, joka kommentoi! ;D

   Poista
 2. Moi, olen anonyymi, joka eksyy tänne välillä blogit.fi:stä, mielenkiintosen otsikon tai kuvan houkuttelemana. Kivaa kuuluu. En bloggaa itse. :)

  VastaaPoista
 3. Hih, satuinkin sopivasti eksymään tänään blogiisi Mansikkatilanmailla-blogin kautta!
  Ja mukavaan luontohenkiseen blogiin jäinkin katselemaan kuviasi!

  Lempeää alkavaa lokakuuta täältä Mantelilaaksosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, kiitos! Tulen oitis vastavierailulle. Enpä ole tainnut vieraillakaan blogissasi aiemmin. :)

   Poista
 4. Aino : ) FB:stä joskus linkin tänne löysin ja oon seurannut tätä blogia jo useamman vuoden. En oo vaan tainut kommentoida kertaakaan.

  Pidän yhtenä kolmesta GeekyCats Knitting-blogia, mutta sitä ei ole nyt päivittetty pitkään, pitkään aikaan. ... hups.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kas, moikka! :) Olenkin joskus käynyt tsekkaamassa blogianne, siellä on tosi hauskoja juttuja. Päivittäkää ihmeessä taas, jos on jotain uutta materiaalia julkaistavaksi. :D

   Poista
 5. Eksyin varmaan joskus kun klikkasin kommenttiasi jonkun muun blogissa (olisiko ollut Ylämäki). Kauniit kuvat ja sujuva teksti saivat lukemaan lisää. Ilahduin kovasti kun olit huomannut minun uuden blogini :)

  muurahaistenpoluilla.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mukavaa kuulla. (Ylämäkeen olen ainakin jättänyt aika paljon kommentteja. Marikan kirjoitukset herättävät aina ajatuksia tai vähintäänkin tarvetta saada ylistää, miten hyvin viihdyn blogin parissa.) Blogisi on oikein mainio. :)

   Poista
 6. Moikka! Olit kommentoinut Sanni from the Northia liittyen luontosuhteeseen ja kirjoitit siitä itsekin postauksen. Minäkin kirjoitin sellaisen alkua silloin, mutta julki meni vasta joku viikko sitten omassa blogissani eli rinkkaputki.com, jossa on retkijuttu aamupalaksi tiistaisin, perjantaisin ja sunnuntaisin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja seuraan sua kivojen ja vaihtelevien juttujen takia. Ensin laitoin linkin suosikeihin, mutta onneksi oon oppinut jo sen verran teknologiaa että Wordpressin reader on käytössä, sehän kulkee tuossa oman blogin kyljessä kivasti.

   Poista
  2. Niin ja seuraan sua kivojen ja vaihtelevien juttujen takia. Ensin laitoin linkin suosikeihin, mutta onneksi oon oppinut jo sen verran teknologiaa että Wordpressin reader on käytössä, sehän kulkee tuossa oman blogin kyljessä kivasti.

   Poista
  3. Moi! En ollutkaan vielä huomannut tuota Rinkkaputki-postaustasi luontosuhdeaiheesta. Hyvä, että mainitsit, menenpä heti lukemaan. :D Kiitos! :)

   Poista
 7. Mä olen niitä Krotin epämääräisiä ystäviä. Päädyin joskus keväällä tänne, kun oli uhka joutua Viron postauksen kuvaan (eikä toki haittaa), niin pitihän se nähdä. Blogi päätyi sitten tuonne muiden luontoilublogien listalle. Kiva on ollut seurata teidän parvekepuutarhajuttuja ja muita seikkailuja.
  Hah, ja mulla ei kyllä ole mitään hienoa nimimerkkiä, ehkä sellainen pitäisi keksiä, niin voisin ehkä aloittaa kanssa sellaisen puolijulkisen retki-/seikkailublogin. T

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, jee! :D Niitä "hienoja nimimerkkejä" on onneks helppo tehtailla, esim. tekemällä Googlen kuvahaun itseään esittävän kuvan perusteella ja katsomalla, minkälaisia kuvia sieltä tulee --> nimimerkiksi valitaan satunnainen asia, joka esiintyy ensimmäisessä kuvassa, jossa esiintyy jokin käyttökelpoinen satunnainen asia. (Kun suoritin tämän kokeeksi taas uudestaan, sieltä tuli ensin randomeja lapsia kevätretkellä, mutta jo seuraavassa ruudussa oli joku musta labbis agilityradalla. En kyllä ehkä ottais sitä nimekseni. Mutta joskus tämäkin tekniika toimii! Joskus sieltä tulee satunnainen, vaikeasti määritettävä varpuslintu.)

   Poista
  2. ... ja tietenki aina, kun hakee Krotin kuvalla (jossa Krotti on takaapäin veneen ratissa tai kahlaa jossain lutakossa kohti etäisyyttä), sieltä tulee pelkkiä merikrotteja. Selvä tapaus.

   Poista
  3. Hurraa!

   Hyvä, että jonkun blogin kautta kuulumisten vaihtaminen toimii, vaikka ainakin mun angstiblogi on kauan sitten näivettynyt. :D Kannatan myös ehdottomasti puolijulkisen retkiseikkailublogin perustamista! :)

   Poista
  4. Niin minäkin! Tai miksei kokonaan julkisenkin, niin laajempi yleisö voisi hyötyä mahdollisista vinkeistä ja tiedoista, esim. kohteista ja varusteista. :)

   Angstiblogi mainittu. :P

   (Krotti, turha kokeilla sitä hakukonejuttua. Ei sieltä oikesti mitään merikrotteja tule. En väitä mutta luulen.)

   Poista
 8. Anonyymi blogit.fi:stä, lueskelee mielenkiinnolla retkiraportteja. :)

  VastaaPoista
 9. Vastaukset
  1. Hahaa! Et linkittänyt blogiasi! Nyt en tiedä, kuka olet! :'''D

   Poista
 10. Löysin tänne aikanaan guuglettaessani arvosteluja Metsäntarinasta. Jäinpä sitten seurailemaan.

  VastaaPoista