blogi luonnosta ja luonnonläheisestä elämästä

Blogini tarina

8.11.2015

Viiruvarpaat-blogin Milla kutsui minut mukaan #blogisitarina-haasteeseen. Päätin ottaa haasteen vastaan. Ideana on vastata kolmeen kysymykseen ja lähettää sitten haaste eteenpäin neljälle muulle blogille. Ei siis muuta kuin kysymyksiin.

Miten blogi sai alkunsa?

Viime vuoden toukokuussa sain yhtäkkiä jonkinlaisen päähänpiston. Vaikka olen usein aika kiireinen, päätin ryhtyä kaiken muun lisäksi pitämään blogia. Minulla oli jossain vaiheessa ajatuksena jakaa täällä jotain oikeasti hyödyllistä, kuten reseptejä, joista joku kaltaiseni allergikko voisi ehkä joskus hyötyä, sekä kokemuksia parvekeviljelystä ja retkikertomuksia suosittelemisen arvoisista kohteista, mutta nähtävästi postaan vähän mitä milloinkin - tunnelmia ja fiiliksiä ja sekalaisia juttuja matkan varrelta.

Miten blogi on kehittynyt ajan saatossa? 

Totta puhuen eipä tässä mitään suurempaa kehitystä ole tapahtunut. Syy siihen lienee se, ettei aikaa ole ehtinyt kulua kuin puolisentoista vuotta. Okei, nykyään en julkaise enää viikoittain. En ole myöskään enää vähään aikaan jakanut juttuja parvekeviljelystä, koska tänä vuonna se homma jäi vähän vähemmälle huomiolle. Viime aikoina olen lähinnä kirjoittanut kakuista. En sitten tiedä, mistä se kertoo.

Minkälainen on blogin tulevaisuus?

Uskoisin, että tulevaisuus on pitkälti samanlainen kuin menneisyys ja nykyisyyskin - vaihteleva, epämääräinen ja ainakin bloggaajan itsensä mielestä viihdyttävä. En usko, että ihan heti lopetan blogin pitämistä, kun kerran olen aloittanutkin, mutta tuskin tästä tämän isompaa juttua on tulossa. Samoilla linjoilla jatketaan (kuva 1). 

Kuva 1. Mistä tässä oikeastaan on kyse?

Tässä kohtaa on varmaankin kaikki olennainen sanottu, joten lopetan syvällisen pohdiskeluni ja langetan haasteen eteenpäin neljälle muulle, jotka ovat Pin The Fuck Ups, Made By Mili, Kettukollektiivi ja Lähiluonnon huvituksia.

Haasteen säännöt: 
 1. Haaste on avoin kaikille bloggareille (teema voi olla mikä tahansa). Saat osallistua vasta saatuasi haasteen (ja niitähän voi toki myös pyytää, jos tiedät jonkun saaneen sen).
 2. Kirjoita ja julkaise oma tarinasi blogissasi: miten blogisi sai alkunsa, kuinka se on kehittynyt ajan saatossa ja mitkä ovat olleet merkittävimpiä taitekohtia.
 3. Haasta mukaan neljä blogia kirjoittamaan oma tarinansa. Mikäli joku kieltäytyy suorilta käsin, voit haastaa jonkun toisen.
 4. Muista ilmaista tarinasi yhteydessä linkkeineen päivineen, miltä blogilta sait haasteesi ja kenet haastat mukaan.
 5. Mikäli olet Instagramissa, käy halutessasi lisäämässä jonkin kuvasi yhteyteen tagi #blogisitarina. Näin kaikki Instagramissa olevat bloggarit näkevät, kenen kaikkien blogeissa nuo tarinat ovat nähtävillä. #Blogisitarina-haasteen käynnisti Kototeko-blogi.

2 kommenttia

 1. Musta on tosi hauskaa yrittää pitää blogia samalla kun pitäisi tehdä tuhat muutakin asiaa. :D Mut sun blogi on just hyvä näin, uudet kakkupostaukset on iso plussa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jebu, sit täytyy vaan naputella vauhdilla sillon ku kerkiää. :D Mut joo, kakkuja. Kakkuja pitää postata, vaikkei ne olis edes erikoisen hienoja. Netissä ei koskaan voi olla liikaa kuvia kakuista. :D

   Poista