blogi luonnosta ja luonnonläheisestä elämästä

Kaarlejoen puoti ja Pimee vintti - luomuherkkuja ja jännittäviä aarteita

7.11.2015

Tänään oli taas mainio seikkailupäivä. Kävimme Paattisten suunnalla tsekkaamassa, mitä kaikkea kivaa Kaarlejoen luomutilan puodissa on tarjolla ja minkälainen paikka onkaan salaperäinen vintage-liike Pimee vintti. Oli hämärä ja sateentihkuinen sää, juuri sellainen ihana synkkä marraskuun tunnelma, kun matkasimme maalaismaisemien poikki kohti määränpäätä.

Ensimmäisenä vuorossa oli Kaarlejoki. Sinne oli tosi helppo löytää, sillä kohde sijaitsee suoraan Säkyläntien varressa. Bussipysäkki on myös ihan risteyksen vieressä. Luomukauppa oli yllättävän iso ja valikoima laaja. Paikka oli sympaattinen ja mukava. Hinnat olivat tietysti korkeita mutta kuitenkin suhteellisen kohtuullisia.

Kaikkea tuoretta ja hyvää vihannesosastolla.

Mukavia tiskirättejä ja keittiöpyyhkeitä!

Suklaahylly! Valitsin maistettavaksi tämän levyn tummaa suklaata.

Myös Pimee Vintti oli helppo löytää. Selkeät opasteet ohjasivat aivan lähellä saman tien varressa sijaitsevaan pihaan, joka pursusi vanhaa tavaraa. Myynnissä olevia menneiden vuosikymmenien aarteita oli esillä useammassa eri rakennuksessa pihapiirissä ja niitä oli aseteltu kivoiksi kokonaisuuksiksi huoneisiin.

Myyntitavaralla sisustetuissa huoneissa oli jännää ja tunnelmallista.

Tässä pienessä huoneessa oli ihan vaaleanpunainen valaistus.

Niin kiehtova pihapiiri!

Loputtomasti kaikkea jännää!

Lopuksi vielä kuvat herkuista, jotka Kaarlejoelta tuli hankittua kotiin. Lisäksi mukaan tarttui yksi purkki Jymy-jäätelöä, mutta se syötiin välipalaksi jo aiemmin seikkailulla, joten se ei tullut koskaan kotiin asti.

Suklaata, valkosipulia, purjo ja Biosaurus-naksuja. Mukana myös käyntikortti ja tuollainen söpö tarra.

Biosaurukset marssivat ulos pussista. (Ne ovat oikeasti sauruksen muotoisia!)

Valtaosan kuvista napsi Krotti.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti