blogi luonnosta ja luonnonläheisestä elämästä

Osallistu arvontaan - voita liput puutarhamessuille!

7.3.2019

Saan taas arpoa teille lippuja Turun Messukeskuksen ihastuttaville Piha & Puutarha -messuille!* Arvon 2-3 kappaletta 1-2 messulipun paketteja. Pakettiin tulee lippujen päälle myös pieni lisäyllätys. Tapahtuma on tänä vuonna jo maaliskuun lopulla 29.-30.3. Niinpä arvontaan voi osallistua reilun viikon ajan, ja koitan saada liput postiin mitä pikimmin - posti kun kulkee nykyään niin hitaasti.

Messukeskus lupaa upeaa kukkaloistoa, laajaa myyntivalikoimaa ja hyödyllisiä vinkkejä sekä luovaa ja ideoita pulppuavaa toteutusta. Messujen laaja sisäpuutarha esittelee monimuotoisuutta, hyötykasveja ja vesiaiheita, ohjelmassa nähdään muun muassa kukkasidontakilpailu, ja kiertotalousteema on esillä. Mukana on tuttuun tapaan myös Mökki & Meri -kokonaisuus.


Arpoja on saatavilla kaikkiaan kolme per osallistuja:

Pääset mukaan arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen, menisitkö messuille yksin vai kaverin kanssa - haluaisitko siis yhden vai kaksi lippua jos arpa osuisi sinuun. Muista jättää kommenttiin sähköpostiosoitteesi tai muu yhteystieto, jotta saan sinut kiinni oitis arvonnan päätyttyä.

Saat lisäarvan, jos seuraat blogiani esim. Bloggerin, Blogit.fi:n, Bloglovin'in tai jonkin muun kanavan kautta. Mainitse kommentissa, mitä kautta seuraat.

Saat lisäarvan, jos vinkkaat arvonnasta muille esim. omassa blogissasi tai sosiaalisessa mediassa. Linkitä kommenttiin, missä mainostit arvontaa.

Arvon liput lauantaina 16.3. klo 21, minkä jälkeen otan oitis yhteyttä voittajiin. Liput olisi tarkoitus postittaa maanantaina. Jos en saa voittajaa kiinni maanantaihin mennessä, arvon lippupaketin uudestaan.

#puutarhamessut #turku #turunmessukeskus

*Yhteistyössä: Turun Messukeskus

14 kommenttia

 1. Anonyymi8/3/19 23:51

  Kivaa, osallistun arvontaan! Messuille taidan kyllä joutua yksin.

  mayraylitarkastaja(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 2. Seuraan blogiasi bloggerin kautta ja messuille menisin kaksin.

  VastaaPoista
 3. Anonyymi9/3/19 16:14

  Ihanaa! Osallistun yhdellä arvalla.

  -Pihamyyrä

  VastaaPoista
 4. Ihan mahtavaa, että messukausi on kohta täällä! Olen tänä vuonna päättänyt mennä tutustumaan vain Lahden messuihin, joten jätän arvontaan osallistumisen väliin. Mutta arpaonnea kaikille muille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Kevät lähestyy. Lahden messut olivat kyllä viime keväänä ainakin ihanat - kävin ekaa kertaa. Houkuttelisi mennä taas, mutta matka on niin pitkä, että en taida jaksaa.

   Poista
 5. Ihanaa, Puutarhamessut ovat kevään kohokohta <3
  Osallistun kahdella arvalla, seuraan bloggerin kautta. Ja kaksi lippua kelpaisi tänne, kasvihullu ystävä lähtisi varmasti mielellään mukaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, varma kevätfiiliksen nostattaja! Turun puutarhamessut ovat tänä vuonna myös mukavan varhain - messukautta avaamassa ja kevään saapumista kuuluttamassa. <3 Onnea arvontaan! :)

   Poista
 6. Ihana arvonta! En itse osallistu, minulla on jo lippu, mutta arpaonnea osallistujille!

  VastaaPoista
 7. Hei, tiedoksi, etten ole vielä päässyt suorittamaan arvontaa. Heureka-seikkailu vähän venyi... Arvon liput heti kun voin. Otan voittajiin yhteyttä huomenna.

  VastaaPoista
 8. Noin, nyt arvonta on suoritettu ja voittajille meilattu. Arpaonni suosi Miiaa ja Seitaa. Onnittelut voittajille ja kiitos kaikille osallistuneille! :)

  VastaaPoista