blogi luonnosta ja luonnonläheisestä elämästä

Vähän liikaa sitä ja tätä

5.7.2016

Huomasin otsikoineeni kuunvaihteen jälkeen toistaiseksi jokaisen postaukseni perin geneerisellä "sitä ja tätä" -kaavalla. Se oli aika tyrmistyttävää, koska en luullut olevani sitä tyyppiä. Taitaa olla itsetutkiskelun ja identiteettikriisin paikka, ei kai tässä muukaan auta.

Oikeastaan aloin kirjoittaa, koska halusin kertoa, että blogiini on tultu haulla "amppelimansikasta katkeaa pää", enkä voi olla pohtimatta, mitä tietoja - siis ihan tarkalleen ottaen - tämän haun tekijä on kaivannut. Kenen pää katkeaa, vai onko mansikalla pää? "Taasko toit tänne amppelimansikan?! Tällä kertaa selviät selkäsaunalla, mutta seuraavasta amppelimansikasta katkeaa pää!"

Jostain syystä olen aika imarreltu.

Olen kuullut vaikka kuinka hauskoja juttuja siitä, millä hakusanoilla itse kunkin sivuille on saavuttu, mutta valitettavasti minulla ei toistaiseksi ole muita mainittavia helmiä listallani. Kaikki muut haut ovat koskeneet aivan asiallisesti parvekeviljelyä, huonekasveja, allergioita, gluteenittomia reseptejä ja Runosmäkeen muuttamista. Blogini on selvästi tylsä.

Just niin tätä. Krotti kuvasi tämän miltei sydämenmuotoisen kiven keväällä Ruissalossa.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti