blogi luonnosta ja luonnonläheisestä elämästä

Sirkkalehtiä!

22.5.2016

Suorakylvöt ovat hyvää vauhtia itämässä - suhteellisen viileistä öistä huolimatta. Ihastelen jälleen kasvun ihmettä. Pieniä herttaisia sirkkalehtiä puskee esiin. Joka päivä parvekkeella on uutta nähtävää. Jännitystä on ilmassa. Olenko muistanut mainita, että rakastan tätä?

Samettikukan versoja.

Olemme suorakylväneet myös kesäkukkia. Toivottavasti ne ehtivät kukkimaan! Lasitetulla parvekkeella todennäköisyys on kuitenkin sen verran suuri, että päätimme kokeilla.
Neidonkukkakin nousee jo pintaan.

Yhteen parvekelaatikkoon kylvimme Krotin yllätysseosta, jossa on sekalaisia pussinpohjia vuosien varrelta. Odotamme jännityksellä, mitä näistä tulee. Itävyys on ainakin ollut yllättävän hyvä. Pian pitää jo harventaa.

Yllätysseos itää.

Rukolan versot ovat myös lähteneet hyvään kasvuun.

Seuraavaksi tulossa vaihtelun vuoksi taas pidempi seikkailuraportti, joskin sekin aikalailla puutarhahommiin liittyvä, nimittäin seikkailun keskiössä oli aiemmin mainitsemani ihana pieni kesätapahtuma, Minifarmi & Kukkamessut.

3 kommenttia

 1. Tuo yllätysseoslaatikko näyttää ihanan vehreältä ja jännittävältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen kanssa on todellaki jännän ääret, ku odottaa, mitä siitä kasvaaa. Tälläerää ainaki osa lehdistä on kehittyny epäilyttävästi porkkananlehtien näkösiks. :D

   Poista
  2. PS. Luin ensin, että "yllätysSOSElaatikko", mistä tuli mielikuva jostain yllätyspataa muistuttavasta, vähemmän ihanasta ruokalajista. :''D

   Poista