blogi luonnosta ja luonnonläheisestä elämästä

Ensimmäiset kevätkylvöt

18.3.2016

Nyt on kevätkylvöt aloitettu meilläkin. En tosin ehtinyt vielä kylvää kuin kurkun, tomaatin ja suippopaprikan siemenet, mutta hommat jatkuvat pian, kunhan taas ennätän tarttua toimeen. Minun täytyy kuitenkin ensin panostaa vähän opiskeluun, ja Krotillakin on muita kiireitä.

Tästä lähdetään.

Hyödynsin vessapaperirullan hylsyjä istutusastioina. Eipähän tarvitse siirrellä taimia purkista toiseen, kun koko hylsyn voi sellaisenaan laittaa sitten taimien siirron aikaan isompaan ruukkuun ja vain haudata mullan sekaan. Toivottavasti tämä on juuri niin kätevä idea, kuin kuvittelenkin sen olevan.

Siemeniä meillä on jo hankittuna aika paljon, joten kylvöhommia kyllä riittäisi. Katsotaan nyt, miten suuri osa uusista parvekepuutarhasuunnitelmista päästään toteuttamaan tänä kesänä ja mitkä ideoista on suosiolla lykättävä tuonnemmaksi. Kaikkea ei varmasti pystytä tekemään, sillä osa suunnitelmista on suuruudenhulluja.

Kaikkea on taas tilattu.

Lisää kevätkylvöjuttuja ja kasvun ihmeen jännitystä luvassa myöhemmin.

PS. Kaupunkilaistyttö muutti maalle -blogin ihanassa synttäriarvonnassa on palkintona Keittiöpuutarha-kirja sekä muutama pussi siemeniä. Kannattaa osallistua!

Ei kommentteja

Lähetä kommentti